Hushållsnära tjänster

Vi är här för att göra din vardag enklare och mer bekväm. Vårt team av erfarna och pålitliga medarbetare erbjuder ett brett utbud av hushållsnära tjänster till privatpersoner i Mölndal, Göteborg och Borås. Med vår hjälp kan du njuta av mer fritid och en välorganiserad hushållsmiljö.

Tagline

RUT-avdrag. Bekymmersfri Ekonomi.

När du väljer våra tjänster får du ta del av fördelarna med RUT-avdraget. Detta innebär att du betalar ett reducerat pris för våra tjänster, och vi sköter allt det administrativa kring avdraget. Oavsett om det gäller städning för ditt hem eller för en anhörigs, gör vi det enkelt och kostnadseffektivt för dig.

För en Bekväm och Omsorgsfull Vardag

Vårt utbud av Hushållsnära tjänster:

Välkommen till en värld där komfort möter kvalitet – Casa Bergets Hushållsnära Tjänster. Vi är här för att förenkla och berika din vardag, genom att erbjuda en omfattande palett av hushållstjänster i Mölndal, Göteborg och Borås. Med vårt engagerade och erfarna team, skapar vi en harmonisk och välorganiserad hemmiljö för dig och din familj.

Varje tjänst vi erbjuder är mer än bara en uppgift för oss – det är ett sätt att sprida glädje och välbefinnande i ditt hem. Låt oss på Casa Berget ta hand om dina hushållsbehov, så att du kan fokusera på det som är mest betydelsefullt för dig.

  • Städning: Från vardaglig rengöring till djupgående städning, vi ser till att ditt hem skiner av renhet.
  • Tvätt & Strykning : Låt oss ta hand om din tvätt, så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig.
  • Flyttstädning: Vi underlättar din flyttprocess med professionell och noggrann flyttstädning.
  • Storstädning: För de tillfällen då ditt hem behöver en extra grundlig rengöring.
  • Flyttstädning: Låt oss ta hand om städningen när du flyttar, så att du kan fokusera på ditt nya hem.
  • Trädgårdsskötsel: Från gräsklippning till trädgårdsdesign, vi tar hand om din trädgård med expertis och omsorg.
  • Vinds- och Källarröjning: Hjälp med att organisera och rensa ut i dina förrådsutrymmen.
Intresserad?
Kontakta Oss
För enklare förståelse

Multispråk talande team

Vi erbjuder rådgivning och översättningstjänster på flera språk inklusive finska, ungerska, arabiska, engelska och serbo-kroatiska/bosniska för att säkerställa att våra tjänster är tillgängliga och förståeliga för alla våra kunder.

Varför Välja Casa Berget?

Vår dedikation till din bekvämlighet och livskvalitet är kärnan i allt vi gör. Från grundlig städning till detaljerad trädgårdsskötsel, är vårt mål att ge dig mer tid att njuta av livets viktiga stunder. Med Casa Berget kan du förvänta dig:

Professionell
service

Varje medarbetare hos oss är noggrant utvald och kontinuerligt utbildad, vilket garanterar en tjänst som utförs med högsta standard och omsorg.

Flexibilitet och Anpassning

Vi förstår vikten av en personlig touch. Därför anpassar vi våra tjänster efter dina specifika behov och tidsplaner, alltid med ditt bästa för ögonen.

Bekymmersfri Adminstration

Att nyttja RUT-avdraget är enkelt med oss. Vi tar hand om alla administrativa aspekter, så att du kan njuta av våra tjänster till en kostnadseffektiv prissättning.

Kontakta Oss

Genom att skicka detta meddelande så godkänner du vår Privacy Policy
Tack för att du kontaktar oss!
Du meddelande har blivit mottaget
Oops, något gick fel när du försökte kontakta oss