Ledsagning SOL /
Utomhusaktiviteter

Vår ledsagning SOL är skräddarsydd för att ge dig friheten att njuta av livets glädjeämnen, vare sig det är deltagande i lokala evenemang, utforska kulturliv, umgås med vänner eller helt enkelt njuta av en avkopplande promenad i ditt närområde.

Reducerat pris

RUT-avdrag. Bekymmersfri Ekonomi.

När du väljer våra tjänster får du ta del av fördelarna med RUT-avdraget. Detta innebär att du betalar ett reducerat pris för våra tjänster, och vi sköter allt det administrativa kring avdraget. Oavsett om det gäller städning för ditt hem eller för en anhörigs, gör vi det enkelt och kostnadseffektivt för dig.

Uptäck möjligheterna

Vårt utbud av Ledsagnings Tjänster:

På Casa Berget är vi engagerade i att skapa meningsfulla och berikande upplevelser för dig. Vår tjänst, Ledsagning SOL, är inte bara en service – det är en nyckel till en värld av möjligheter och upplevelser som väntar på att upptäckas av dig.

  • Aktiviteter i Närmiljön: Utforska din lokala miljö med våra kunniga ledsagare.
  • Kultur och Fritid: Ta del av kulturevenemang och fritidsaktiviteter, allt anpassat efter dina intressen.
  • Social Samvaro: Umgås med vänner eller delta i sociala sammanhang med vårt stöd.
  • Personlig Service: Få information och stöd som är anpassat efter ditt sätt att förstå och uppleva världen.
  • Flyttstädning: Låt oss ta hand om städningen när du flyttar, så att du kan fokusera på ditt nya hem.
  • Shopping och Ärenden: Vi hjälper dig med shoppingrundor och att sköta vardagliga ärenden, allt för att underlätta din vardag.
  • Specialanpassade Utflykter: Organisera speciella utflykter och upplevelser som är anpassade efter dina unika intressen och drömmar.
Intresserad?
Kontakta Oss
Alla förtjänar en

Förbättrad livskvalitet

Genom att erbjuda tillgång till ett brett utbud av aktiviteter och sociala sammanhang, hjälper vi till att öka din livskvalitet och ge dig möjligheter att njuta av det som livet har att erbjuda.

Få känslan av

Självständighet

Vårt mål är att stärka din känsla av självständighet och tillit. Våra ledsagare är inte bara där för att ge stöd, utan också för att uppmuntra och möjliggöra självständiga val och beslut.

För ett Rikare och Mer Uppfyllande Liv

Varje individ har rätt till ett liv fyllt av glädje, upptäckter och meningsfulla relationer. Genom vår Ledsagning SOL service strävar vi att öppna dörren till nya erfarenheter och äventyr, oavsett om det är genom kulturella utflykter, social samvaro, eller utforskning av personliga intressen.

Kontakta Oss

Genom att skicka detta meddelande så godkänner du vår Privacy Policy
Tack för att du kontaktar oss!
Du meddelande har blivit mottaget
Oops, något gick fel när du försökte kontakta oss