Välkommen till Casa Berget

Hemtjänst och Omsorg med Hjärtat i Centrum

Till vår värdegrund
Vår mission

Förvandla Omsorg till en Konst

I hjärtat av Mölndal, Borås och Göteborg ligger Casa Berget, ett personalkooperativ med över 90 dedikerade medarbetare. Vi är inte bara en organisation; vi är en familj som strävar efter att erbjuda oöverträffad hemtjänst och hushållstjänster. Vår passion och vårt engagemang speglas i varje interaktion vi har med våra kunder.

Vårt Team

Erfarenhet Möter Innovation

Vår styrka ligger i vårt team. Från Erika Lörinczy, vår visionära VD med en rik bakgrund inom äldreomsorg, till Isabella Lorinczy, vår Vice-VD som kombinerar djupgående kunskap med innovativt ledarskap. Varje medlem i vårt team bidrar med en unik mix av erfarenhet och expertis, vilket säkerställer att vi levererar tjänster av högsta kvalitet.

Erika Lörinczy
VD & Enhetschef Mölndal
Isabella Lorinczy
Vice-VD & Enhetschef Borås
Uhlf Skoglund
Styrelseordförande
Angelica Thodis
Biträdande enhetschef - Borås
Vår filosofi

Ett Kooperativ med Skillnad

Som ett personalkooperativ erbjuder vi något utöver det vanliga. Varje medarbetare är inte bara en del av Casa Berget; de är medägare. Detta ägarskap genomsyrar allt vi gör och skapar en kultur av ansvar och engagemang, vilket direkt gagnar våra kunder.

Vår värdegrund

Vår omsorg och vård bygger på en humanistisk tradition som kombinerar kunskap och erfarenhet med en djup respekt för varje persons individualitet.

Vår Värdegrund: Respekt, Kvalitet och Engagemang

På Casa Berget bygger vår värdegrund på djup respekt för varje individ, strävan efter högsta möjliga kvalitet i vården och ett oavbrutet engagemang i vår verksamhet. Vi tror på att varje möte ska präglas av värdighet och ett gott bemötande, och vi är dedikerade till att kontinuerligt förbättra våra tjänster genom regelbunden feedback och kvalitetsutvärdering. Genom att kombinera våra medarbetares expertis med beprövade metoder för förändringsledning och kvalitetsstyrning, säkerställer vi att våra kunder alltid står i centrum för vår verksamhet.